jueves, 26 de septiembre de 2013

New school year

New school year


Hello everybody! Hola a tots i totes!

Aquest any iniciem un nou curs escolar i els de segon de primària comencen un nou projecte a les extraescolars d'anglès: the cruise around the world. 

Per aquesta raó, hem creat aquest espai a Internet per poder compartir amb les famílies, amics i coneguts tot el que fem a les classes i tot el que aprenem. 

Aquest any els nens i nenes tenen una missió molt important a l'anglès extraescolar. Un tripulant d'un vaixell molt important "the adventurers boat", els enviarà un missatge explicant què han de fer. Encara no us podem donar més informació, perquè ni nosaltres les monitores la sabem. 

L'únic que us avancem és que a partir d'aquest blog els nens i nenes també es podran comunicar amb el tripulant del vaixell, a través de cartes, fotografies i publicacions en anglès que ells mateixos crearan. 

El dimecres i dijous de la setmana vinent començarem amb una publicació en aquest blog, la qual faran els nens i nenes. Després d'això, cada setmana o cada dues setmanes en farem una altra, amb fotografies, textos i tot tipus d'informació rellevant de les classes de segon de primària d'anglès. 

També, si algun nen o nena algun dia porta a classe algun material interessant per aprendre anglès, o alguna tasca que ha fet per la seva banda de la llengua, la compartirem amb tots vosaltres. Per això, us animem a tots els nens i nenes a fer possible aquest projecte, ja que serà enriquidor per a tots nosaltres.

Bé, no us avancem més informació. Esperem que la proposta del blog sigui efectiva i que us agradi a tots, ja que tots posarem de la nostra part per treballar i gaudir a l'hora. 


Associació Edulleu. Escola Mercè Rodoreda.